• Dansk
  • English

Mød fotografen bag TV-serien House of Cards Eigil Bryld

I en samtale med fotograf Magnus Nordenhof Jønck vil de hen over 2-dage reflektere over Eigil Brylds amerikanske karriere.

Hvordan lykkes man at etablere sig som professionel filmfotograf i et filmland som USA?

Eigil Bryld har siden 1999 skabt sig en imponerende international karriere med film som Wisconsin Death Trip, Crime and Punishment, To Kill a King, The King, Kinky Boots, PU 239, Becoming Jane, Paper Man, In Bruges, You Don’t know Jack, Not Fade Away, samt den prisvindende  TV-serie House of Cards.

Eigil har arbejdet sammen med instruktører som David Fincher, Barry Levinson, Julian Jarrold og James March.

Det bliver 2 dage med fokus på manuskript, forberedelse, research, visuelle universer, arbejdet med skuespillere, samarbejder med instruktører og production designerne og om at være en del af MEGET store hold, Studie vs. Location.

Hvordan skaber man plads til fornyelse?

Hvordan indfrier man sine egne ambitioner?

Og så skal vi også specifikt se på TV-serien House of Cards, som Eigil Bryld har været med til at konceptuere og fotograferede de første 11 episoder af.

Magnus Nordenhof Jønck er uddannet fotograf fra Den Danske Filmskole i 2005, og har siden etableret sig med film som R, Kapringen, Nordvest, Nøgle hus spejl, TV serier som Borgen, Sommer, Forbrydelsen og dokumentarer som Tankograd, Pockets of Resistance og Hun synger.

Courses