• Dansk
  • English

Filmisk Fortælleform - Version #2

Kurset henvender sig til film- og tv-folk, der tidligere har deltaget i kurset Filmisk Fortælleform eller kurset Det personlige Billedsprog, og som ønsker at arbejde videre fra dette fundament, med undersøgelsen og videreudviklingen af eget formsprog.

Deltagerne skal have adgang til en hovedperson/medvirkende, der er villig til gentagne gange at blive filmet i korte øvelser gennem hele ugen. Hovedperson/medvirkende skal arbejde/bo i rimelig afstand til Filmskolen.

For en sikkerheds skyld bør vi orientere ansøgere om at denne version af Filmisk Fortælleform er særlig tør og teoretisk, med ringe underholdningsværdi og usædvanlig meget arbejde.

Lecturers

Arne Bro

er oprindeligt dokumentarfilminstruktør og nu leder af Filmskolens TV-Uddannelse. Han har en række dokumentarfilm bag sig om sociale, pædagogiske og teologiske problemer, og har undervist i en lang række lande, altid med fokus på den enkeltes personlige filmsprog.

Arne Bro underviser på kurserne "Det Personlige Billedsprog" og "Filmisk Fortælleform I og II".

Flemming Lyngse

er uddannet dokumentarinstruktør Den Danske Filmskole. Han har lavet film som Glistrup og Rukov - på sporet af den tabte tid, og det interaktive dokumentarprojekt Forestillinger. Han er fast gæstelærer på Den Danske Filmskole, og har derudover undervist på DR, TV2 samt på en lang række af worksshops fra Lapland til Mellemøsten.

Flemming Lyngse underviser på Efteruddannelsen på "Filmisk Fortælleform I og II"

Courses