• Dansk
  • English

Om os

Hvem er vi?

Den Danske Filmskoles Efteruddannelse drives med støtte fra Kulturministeriet. Efteruddannelsen afvikler 20 til 25 kurser, foredrag, seminarer og workshops om året.

Længden af kurserne varierer, typisk fra én til seks dage. Under hvert kursus fremgår det, hvem kurset henvender sig til.

Vore kurser afholdes typisk enten i Filmskolens biograf eller i Efteruddannelsens lokale, som ligger på Filmskolens 2. sal med en spektakulær udsigt ud over de gamle kanonbådsskure og vandet.

Hvem kan deltage på vore kurser?

Man skal ikke være uddannet fra Den Danske Filmskole for at komme i betragtning til et kursus, men tilhøre den/de faggrupper vi henvender os til. Gør man ikke det, kan man alligevel komme i betragtning hvis man i motivationen begrunder den faglige relevans for deltagelse. Efteruddannelsen er altid åben overfor ny inspiration og forslag til nye og anderledes kurser, så kontakt os gerne, hvis du har forslag til kurser, seminarer etc.

 

Find Filmskolen

Den Danske Filmskole, Theodor Christensens Plads 1, 1437 København K.

Få rutevejledning her.

Der findes et begrænset antal parkeringspladser omkring Filmskolen. 

Der må parkeres:

  • I de dertil indrettede båse langs Danseskolen på Philip De Langes Allé.
  • I de dertil indrettede båse på Per Knutsons Vej.
  • På parkeringspladsen bag Danseskolen. Bemærk, at du her skal have p-tilladelse. Den får du ved at henvende dig til os eller i receptionen på Filmskolen.  

Der uddeles bøder:

  • Foran skolens hovedindgang. Af- og pålæsning er tilladt.
  • Ved siden af Danseskolen langs rækværket på den modsatte side af båsene.

Alternativt findes der parkeringsbåse ved Arkitektskolen, ved Rytmisk Musikkonservatorium, bag Danseskolen på Philip De Langes Allé og ved Operaen (her skal der dog betales).

Benyt dette link til at planlægge din rejse: http://www.findvej.dk/TheodorChristensensPlads1,1437

 

Privacy Policy

Vi anvender Google Analytics på vores website. Når du besøger efu.filmskolen.dk, vil der derfor blive lagret en cookie på din computer, hvorved vi, via Google Analytics, kan indsamle information om brugen af vores website. Herunder hvor trafikken kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvilke sider/artikler der har flest besøg m.m. Vi anvender Google Analytics for at få indsigt i brugernes præferencer og derved øge brugervenligheden, redaktionelt fokus og kvaliteten af vores indhold på efu.filmskolen.dk.

Google Analytics tillader ikke indsamling af personlige oplysninger som navn, e-mail adresse m.m. Ønsker du at vide mere om, hvordan Google bruger de informationer de indsamler, kan du læse mere i Google’s privacy policy her: http://www.google.com/intl/da/privacy/privacy-policy.html