• Dansk
  • English

Thea Mikkelsen

er erhvervspsykolog cand. psych samt cand.mag. i Litteraturvidenskab og Moderne Kultur. Med udgangspunkt i virksomheden TRAC (www.trac.dk) arbejder Thea med ledelse og samarbejde i kreative virksomheder, entreprenørskab indenfor de kreative brancher samt som coach for professionelle kreative - og som psykoanalytiker.

Thea Mikkelsen er forfatter til Kreativitetens Psykologi – Hvad du som kreativ bør vide om dig selv og din psyke, Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck (2009), Den kreative kraft i innovationsledelse- Teori U’s psykologi i praksis, skrevet i samarbejde med Mette Møller, Dansk Psykologisk Forlag (2010), 10 gode råd om innovationsledelse – Få mere ud af de kreative processer, Dansk Psykologisk Forlag (2014),  og har skrevet kapitlet “Det usynlige arbejde bag innovation” i Innovationspsykologi, Dansk Psykologisk Forlag (2012).

Thea er bosiddende i Milano i Italien siden sommeren 2017, da møbelvirksomheden MA/U Studio, som hun er medejer af, flyttede sine aktiviteter til Milano som følge af et partnerskab med Boffi/DePadova, men arbejder i København med danske kunder 1-2 gange om måneden.

Thea Mikkelsen underviser på kurset "Kommunikation i Kreative Processer".