Isbjørnens forfatter camp

Tone Mygind Rostbøll

Manuskriptforfatter, instruktør og afdelingsleder på Talentskolens filmlinje
Hold 2

tone@tone-film.dk

(+45) 6146 3918

Uddannet journalist fra RUC (2007) og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole (2009).

Har bl.a. været hovedforfatter på tredje sæson af tv-serien LIMBO (sammen med David Sandreuter), som havde premiere på DR Ultra i 2014, og manuskriptforfatter på den dansk/franske film LULU (instrueret af Caroline Cogez), som vandt en Robert for bedste lange fiktion i 2015.

Sprang i 2015 ud som instruktør og har skrevet og instrueret tv-serien MIN OLDEFARS HISTORIER (produceret af Toolbox Film) til DR Ramasjang. Arbejder i øjeblikket på anden sæson af serien samt en spillefilm på Zentropa.

Er desuden ansat som afdelingsleder på Talentskolens filmlinje, hvor talentfulde unge knokler for at lære kunsten at fortælle gode historier på film, samt som ekstern lektor i manuskriptskrivning på SDU.

Ved siden af sit virke som manuskriptforfatter og afdelingsleder, banker hjertet for at vise gode børnefilm for de børn, som har allermest brug for en god historie. De frivillige armkræfter lægges derfor i at opstarte børnefilmklubber i udsatte områder. Projektet har sat fodaftryk i slumkvarterer i Sydafrika og Marokko og en flygtningelejer i Jordan.