• Dansk
  • English

Isbjørnens forfatter camp

Christine Exner

Titel

Manuskriptforfatter og skuespiller
Hold 3

E-Mail

christineexner@me.com

Telefonnummer

+45 24231042

“ Hvis du er skuespiller, så skriver du vel bare, for at få nogle fede roller selv?” 

Selvom det selvfølgelig kun er ens meget nære familie fra Jylland der tror, at man bare lige kan skrive en rolle til sig selv og så vupti, er der en film og Bodil - så har der måske været noget om snakken. For det var sådan, det startede. Det var min måde at få lov til at skrive, uden at skulle tvinge sagesløse skuespillere, til at optræde med mine gebrokne ord og dårlige jokes. Men efter et hav af sketches, figurer med store tænder og mærkelige parykker, små listige teaterforestillinger, revyer og en hel masse TV, kan jeg nu helt ærligt svare: Nej, jeg skriver ikke, for selv at spille. Jeg skriver fordi, jeg har ideerne og lysten til det.

Uddannet skuespiller i 2000 fra Statens Teaterskole. Har spillet ufatteligt meget teater og andet gøgleri indenfor alle genre og formater. Medforfatter, udvikler og skuespiller på Krysters Kartel, 3 sæsoner DR2 2009-2011 og live 2012-13.  I øjeblikket bl.a i udvikling med ny dramady-serie til Tv2 Charlie hos Mastiff.

Holder meget af at skrive sammen med andre og arbejder gerne på andres projekter. Har størst erfaring indenfor TV, comedy og satire.

Vedhæftet filer

Kangaamiut 1983 SMALLEGADE 10