• Dansk
  • English

Thea Mikkelsen

er erhvervspsykolog cand. psych samt cand.mag. i Litteraturvidenskab og Moderne Kultur. Med udgangspunkt i virksomheden TRAC (www.trac.dk) arbejder Thea med innovationsprocesser, med ledelse og samarbejde i kreative virksomheder, samt som coach for professionelle indenfor de kreative brancher og som psykoanalytiker. Hun er desuden ekstern lektor på lederuddannelsen Master i Organisations Psykologi, MPO, på Roskilde Universitet.
Blandt Theas referencer er DR, TV2, DFI, JP/Politiken og en række produktionsselskaber og reklamebureauer. Derudover er hun fast tilknyttet Filmskolen og Filmskolens Efteruddannelse.
Udover medie, TV og filmbranchen har Thea Mikkelsen især arbejdet med arkitekter og indenfor det offentlige, hvor hun har været blandt de ledende konsulenter i større innovationsprocesser i Vejle, Århus og Odsherred kommune.
Thea Mikkelsen er forfatter til Kreativitetens Psykologi – Hvad du som kreativ bør vide om dig selv og din psyke, Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck (2009), Den kreative kraft i innovationsledelse- Teori U’s psykologi i praksis, skrevet i samarbejde med Mette Møller, Dansk Psykologisk Forlag (2010) og har skrevet kapitlet “Det usynlige arbejde bag innovation” i Innovationspsykologi, Dansk Psykologisk Forlag (2012).

Thea Mikkelsen underviser på kurset "Kommunikation i Kreative Processer".