• Dansk
  • English

TV FIKTIONSFIX!

For niende år i træk tilbyder Filmskolens Efteruddannelse en lørdag i selskab med TV exe. producer Keld Reinicke og manuskriptforfatter Søren Frellesen.

MEN – denne gang med lidt vaskeægte innovation.

Da vi startede for 8 år siden kørte der omkring 80 serier i USA. I år har USA 465 originale serier! Dertil kommer det Europæiske marked som vi i år vil inddrage. Her er langt over omkring 100 serier.
Og derfor har vi ændret titlen fra Amerikansk TV Fiktionsfix til TV Fiktionsfix. Grænserne er blevet mere udflydende, og man taler nu  i højere grad om et globalt tv-marked, da så mange af serierne sendes ud i hele verden på samme tid.

Det er næsten umuligt selv at orientere sig i det landskab. Så kom og få det ultimative overblik over alle årets kommende serie -  på en dag. Som sædvanligt tager vi også et kig på, hvor det digitale bevæger sig hen, med evigt skiftende distributionsformer og en enorm produktion af content.
Keld Reinicke og Søren Frellesen tager rollen som kuratorer og fører os ind bag facaden på, hvad der sker med streamingtjenesterne og tv-stationernes kamp. En kamp, hvor svaret er endnu mere TV-serie fiktion.

Hvad er tendenserne, og hvor kan man finde de gode serier? Det skal du nok få svaret på. Læn dig bare godt tilbage i biografsædet.

Courses