• Dansk
  • English

Den 4 x Oscar nominerede filmfotograf Bruno Delbonnel gæster Filmskolens Efteruddannelse.

2-dages seminar

Delbonnel har arbejdet sammen med instruktører som Ethan & Joel Coen, Tim Burton, Aleksandr Sokurov, Julie Taymor, Peter Bogdanovich, Jean-Peirre Jeunet blandt mange.

Da jeg inviterede Bruno Delbonnel til at komme og lave et 2-dags seminar, kiggede han på mig og sagde med sin franske accent:
"2-days? I prefer not to talk about technical matters. I mean. You try. You put up a lamp. Maybe it works or maybe it doesn’t. We don’t know!"

Men når talen kommer på det, som optager Bruno Delbonnel – så folder kunsten og den sande kunstner sig ud.
Delbonnel er optaget af alt i livet, der kan inspirere ham i hans arbejde. Musik, kunst, billeder etc. Det, kombineret med evnen til at prøve alt af, har givet ham en helt særlig position blandt verdens bedste filmfotografer. Han er evigt optaget af lys, farver og kontraster. Han er kendt for at lyssætte med bevidstheden om, hvordan det i ”post” colour grades.
”He lights for grading”.

Det er med ovenstående, at vi sætter fokus på fotografens arbejde. Og vi gør det igennem klip fra film, som Den fabelagtige Amélie fra Montmartre, Across the Universe, Faust, Dark Shadows, Inside Llewyn Davis - etc.

This seminar will be held in English. 

Courses