• Dansk
  • English

Copenhagen Skrivemaraton

Får du skrevet de manuskripter, treatments, skitser eller tekster, du gerne vil eller måske skal? I workshoppen Copenhagen Skrivemaraton får du mulighed for at skrive det, du ellers har svært ved at finde tid, ro, koncentration eller energi til.

Du prioriterer at være kreativ imellem dine tonsvis af andre aktiviteter – netværksarbejde, møder, salg, børnepasning og diverse job. Du fordyber dig simpelthen i skriveprocessen, og du fordyber dig ikke kun, du overdriver den, anstrenger dig, hvilket bringer dig i et intenst og produktivt skriveflow.
Du får:
• et ekstremt kraftigt skriveflow – især efter de første 2-3 skrivninger
• meget tekst og mange ideer
• en intens oplevelse af skriveglæde – også længe efter kursets afslutning
• generelt lettere adgang til et skriveflow
• effektive værktøjer og tilgange til den kreative proces.

Mange skift og mulighed for skrivecoaching:
Konkret vil Copenhagen Skrivemaraton forløbe som en vekselvirkning af korte, filmrelevante oplæg fra underviseren, skrivesessioner og hurtige opfølgninger. Du skal skrive meget, og derfor er det nødvendigt, at du har et eller flere projekter med, som du gerne vil have udviklet videre. Ud over kursets grundstruktur har du mulighed for at få hjælp til at justere dit skriveforløb og processen undervejs, så du hele tiden arbejder så produktivt og glædesfyldt som muligt.
På kurset har du mulighed for at købe Bo Skjoldborgs bog "Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser" til en fordelagtig pris.
Medbring venligst bærbar computer.

Lecturers

Bo Skjoldborg

er forfatter til 15 bøger, bl.a. børneromanen ’Jagten på den talende hund’, der var indstillet til Orlaprisen 2016. Derudover har han skrevet bogen Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser, der er kommet i mange udgaver og oplag.

Se også: www.powerwriting.dk / www.boskjoldborg.dk

Bo Skjoldborg underviserne på kurserne "Method Writing", "Copenhagen Skrivemaraton" og "Hjælp - jeg er gået i stå!"

 

Courses