Isbjørnens forfatter camp

Hold 1

christiangamst@gmail.com

+45 20998860

Christian blev født i Ashington i Nordøstengland til en engelsk mor og dansk far, opvokset på New Zealand og kom til København som 5-årig. Han har en BA i Film & Drama fra The University of Reading og en kandidatgrad i Filmvidenskab fra Københavns Universitet.
Arbejdede i den danske filmbranche i løbet af studietiden på Københavns Universitet og begyndte at arbejde med kommunikation for SBS TV og sidenhen som programplanlægger på Kanal 5, efter endt studie og før optagelse på filmskolen.
Uddannet som manuskriptforfatter på den Danske Filmskole (årgang 09-11).
Har bl.a. skrevet manus til den Oscar vindende kortfilm Helium (instrueret af Anders Walter) og OFF vinderen MINI (instrueret af Milad Alami).
Har herudover været hovedforfatter (med Lasse Kyed Rasmussen) på Backstage en børnesitcom til DR Ultra.
Arbejdede i efteråret på TV-serien Dicte, som episode forfatter på tredje sæson, noget der fortsætter over foråret 2015.
Debutspillefilmen Souptown; en eventyrlig børnefilm, produceret i Estland  (som Christian har skrevet det engelske manuskript til) har premiere maj 2015.
Arbejder med en række internationale projekter på sit modersmål og har 3 konkrete spillefilmsprojekter i udvikling hos Det Danske Filminstitut.
Arbejder i øjeblikket på DR Drama serien Bedraget af Jeppe Gjervig Gram.

Vedhæftet filer

Al den tabte tid- scener fra en spillefilm